Dakdekker  Balkbrug

Dakdekker Balkbrug voor al jouw dakreparaties , nieuwbouw daken en complete dak renovatie.

Wij hebben ons als dakdekker Balkbrug voor platte daken gespecialiseerd in EPDM dakbedekking want deze EPDM dakbedekking een grotere levensduur bezit dan de traditionele dakbedekking die gebruikt wordt op platte daken. Maar natuurlijk leggen wij ook de traditionele dakbedekking voor onze klanten

Dakdekker Balkbrug

Er zijn daken bekend die met EPDM zijn gemaakt die al meer dan 75 jaar zonder narigheden liggen. En daarom kunnen wij met een gerust hart en zonder probleem 15 jaar garantie verlenen op de daken die wij voor onze klanten plaatsen.

We maken als dakdekker Balkbrug gebruik van de nieuwste technieken die er op dit ogenblik van toepassing zijn. Of dit nu gaat om nieuwe daken, dak lekkages of dak renovatie.

Om ons te specialiseren in EPDM dakbedekking hebben wij ons en onze personeel allemaal omgeschoold zodat wij onze klanten de uitgelezene kwaliteit en service mogen aanbieden. Evenzeer beschikken wij over de nieuwste gereedschappen om onze klussen voor onze klanten het beste te kunnen volbrengen.

We leggen een nieuw EPDM dak tegen de scherpste prijs die er op deze markt te verkrijgen is. Vraag gerust een prijs opgaaf bij ons aan.

Mocht u ook een ander dak willen of heeft u problemen met uw huidige dak en u wilt dat deze op een professionele handelwijze geplaatst wordt. Neem dan rustig contact met ons op, zodat we uw probleem op kunnen lossen en eventueel u een prijs opgaaf kunnen aanbieden.

.

stel uw vragen aan dakdekker Balkbrug