Dakdekker werkzaamheden

De Vries Dak techniek is gespecialiseerd in alle aspecten van dakdekkers en is op de hoogte van alle nieuwe technieken die er op dit moment op de markt zijn en worden toegepast.  Op deze manier kunnen wij onze klanten de best mogelijke kwaliteit en service bieden.

Wat doen wij zoal voor onze klanten.

Door onze jaren lange ervaring hebben wij onze diensten naar de vraag van onze klanten afgestemd en daarom zijn wij gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en vrijwel voor de meeste daken geschikt. Wij gebruiken dakbedekking van APP of SBS en deze dakbedekkingen kunnen wij zowel op platte al licht hellende daken toepassen.

kunststof dakbedekkingen

Net zoals bij veel andere producten zijn kunststof dakbedekking in veel verschillende soorten verkrijgbaar zoals, ECBTPO en EPDM, en zo zijn er nog meerder soorten. Maar na overleg met onze klanten zullen wij een gratis advies geven welke kunststof dakbedekking het beste is voor het desbetreffende dak.

Bitumineuze shingles

Shingles van bitumineuze is een sierlijke dakbedekking en een mooi alternatief voor de dure leien.  Shingles zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. En deze shingles worden gemonteerd op een onderlaag en eventueel met een mooie randafwerking.

Dak isolatie

Door jaren lange ervaring met dakisolatie kunne wij ook uw dak perfect isoleren. Dit kunnen platte daken zijn maar ook licht hellende daken. Als uw dak verkeerd is geïsoleerd kan dat gevolgen hebben op uw dakconstructie. Deze zal dan gaan rotten. Laat daarom uw dak door een specialist isoleren!

Dak bestrating

Dak bestrating is ook een onderdeel van De Vries daktechniek .We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen en of het renoveren van bestaande of nieuwe dakterrassen. Dakterrassen aanbrengen op verstelbare tegeldragers is voor ons dan ook geen enkel probleem.

Dak renovatie

Bij het renoveren van daken kun je nog wel eens verrot hout tegen komen. Maar wij kunnen de meest voorkomende problemen zelf repareren, zonder tussen komst van een aannemer. Zoals het vervangen van boeiboorden en het dakbeschot.

Nieuwbouw daken

Bij nieuwbouw daken zal de aannemer een nieuw dak voor ons maken.En na afspraak met de klant zullen wij deze daken bedekken.

De Vries daktechniek doet alle werkzaamheden die met daken te doen hebben.

Mocht u nog  vragen hebben kunt u contact met ons opnemen