DAKGRIND ZUIGEN EN DAKGRIND BLAZEN

Dakgrind zuigen of blazen  kunnen wij alleen aanbieden in combinatie met een totale dak renovatie, door onze jaren lange samenwerking met verschillende collega bedrijven. Dakgrind licht meestal als ballast op platte of licht hellende daken. Bij dak renovatie of andere dak werkzaamheden waar dakgrind op het dak ligt, moeten wij deze er eerst vanaf halen, en dat laten wij doen door een van onze partners.

Dakgrind ligt meestal op platte daken, en dient als ballast om het wegwaaien van het dakbedekking te voorkomen. Maar ook om het hemel water gemakkelijker af te voeren en bescherming van uw dakbedekking tegen uv-straling

dakgrind zuigen of blazen

Dakgrind zuigen doet onze partner met een speciale zuig en blaas vrachtwagen. Met deze vrachtwagens kunnen wij op bijna alle hoogtes komen. Ook de afstand naar het betreffende dak zal voor ons geen probleem zijn.

Na het dakgrind zuigen en het dak hebben gemaakt gaan wij met de klant overleggen of hij nieuw dakgrind wil hebben of zijn voorkeur naar ECO grind gaat. Nadat de klant zijn of haar keuze heeft gemaakt gaan wij het desbetreffende grind op het dak blazen.

Wat is ECO grind? ECO grind is grind dat van bestaande daken afkomt en daarna gewassen wordt. Na deze wasbeurt is dit grind niet van nieuw dakgrind te onderscheiden.

Mocht u een dak renovatie van uw platte dak overwegen, neem dan gerust contact met ons op en wij zullen alles voor u regelen zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Wilt u ook nieuw dakgrind op uw dak? of wilt u hierover meer weten