EPDM daktechniek Ommen

Wij zijn als dakdekkersbedrijf  De Vries dak techniek gespecialiseerd  in EPDM dakbedekking. Dat hebben we gedaan omdat wij dan voor onze klanten de beste dak afdichting kunnen aanbieden.

Deze dakbedekking die we opleveren en aanbrengen zal gegarandeerd waterdicht zijn. We gebruiken hiervoor het EPDM daksysteem waardoor jouw dak voor jaren waterdicht zal zijn. Omdat we het EPDM daktechniek benutten kunnen we duurzame oplossingen aanbieden voor jouw dak, dakgoten, waterkeringen en dakterrassen.

 EPDM daktechniek Ommen

Als je kiest voor EPDM dakbedekking dan kiest u voor een hoogwaardige kwaliteit dakbedekking welke jaren gegarandeerd waterdicht zal zijn. Om die beste daktechniek te gaan toepassen is het belangrijk dat we de eigenschappen van uw dak weten, waardoor we de beste technieken gaan aanwenden om u een kwaliteit dak te kunnen leveren.

Voor iedere EPDM daktechnieken zijn speciale richtlijnen van toepassing. Om de kwaliteitswaarborg van jouw dak te garanderen moeten wij deze richtlijnen aanwenden. Wat deze richtlijnen zoal betekenen is dat de stukken EPDM folie minimaal 10 centimeter dienen overlappen en dat we de naden met speciale tape plakken om een ononderbroken membraam te krijgen.

EPDM daktechniek Ommen werkt het liefst met een een systeem dat geheel verlijmd is, wat de volgende voordelen heeft:

-Eenvoudig en een snelle constructie

-Vanwege de snelle verwerking is de tarief heel gunstig voor onze consumenten

-Onze klanten ontvangen een hoogwaardige en een zeer kwalitatieve dakbedekking

wilt u meer weten over EPDM dakbedekking?